De installatie is kapot

blue-clouds-color-danger-268774

Ik ben een vrachtwagenchauffeur en eerlijk gezegd ben ik zeer zeldzaam thuis. Ik heb echter een gewoon gezin, ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen – een zon van dertien en een dochter van twaalf. Voor mijn vrouw is het natuurlijk niet gemakkelijk om met twee kinderen aan te kunnen maar ze is een bijzonder knap en slim vrouw. Gisteren heeft ze echter gebeld dat ze een echt probleem heeft. Er is iets kapot bij ons thuis gegaan en er is helemaal geen elektriciteit. Al de stopcontacten en elektrische apparaten werken niet. En het is een serieus probleem omdat ik met deze apparaten ook bijvoorbeeld koelkast bedoel. Zonder koelkast is het toch bijna onmogelijk te leven! Natuurlijk heb ik onmiddellijk naar een vriend van mij gebeld die een elektricien is om hem te vragen om het probleem op te lossen. Vanzelfsprekend is hij zo snel mogelijk naar mijn huis gegaan om de elektrische installatie te repareren maar toch is het hem niet gelukt.

Dertig minuten later heb ik immers een berichtje gekregen dat de elektrische installatie helemaal kapot is en dat er geen andere oplossing is dan de elektriciteit opnieuw te leggen. Het is zeer duur om zoiets te doen maar er is geen andere optie. Natuurlijk zal de vriend van mij dat iets goedkoper doen maar sowieso gaat het hier om het bedrag van tenminste vijftienhonderd euro. Gelukkig heb ik wat geld op mijn bankrekening en ik kan het me zonder problemen veroorloven. Anders zal het een echte ramp zijn. Mijn kinderen kunnen toch niet zonder elektriciteit leven, zo is het onmogelijk om bijvoorbeeld huiswerk te doen. Die vriend van mij heeft mij beloofd dat hij het binnen drie dagen zal regelen. Ik hoop erop dat het hem zal lukken omdat ik gewetenswroeging heb dat mijn vrouw alleen met dit probleem zit. Ik moet mijn beste doen op de oplossing van het probleem te organiseren.

Start.be

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie