Tevredenheid

barber-s-tool-on-table-897271-min

Contacten tussen vrouwen en mannen behoren tot de moeilijkste thema’s ter wereld en het is echt gemakkelijk om daarmee problemen op te lopen. Iedere man die ooit een vriendin heeft gehad is zich daarvan bewust dat het bijzonder moeilijk is om met vrouwen te omgaan. Vrouwen hebben immers andere behoeften dan mannen en het is bijzonder moeilijk om aan deze behoeften te beantwoorden. Bovendien hebben vrouwen meestal ook bepaalde verwachtingen waarvan mannen niet op de hoogte zijn en dientengevolge is het voor hen zelfs onmogelijk om aan deze verwachtingen te voldoen.

Echter, het is vandaag de dag echt niet moeilijk om aan de verwachtingen te voldoen. Alles wat men moet doen is gewoon goed nadenken of zelfs de beste vriendin van zijn vriendin vragen. Zo blijkt het snel dat vrouwen bijvoorbeeld gek op hun voorkomen zijn. Dat betekent echter niet dat ze zich allemaal bijzonder mooi voelen. Integendeel, vrouwen voelen zich meestal lelijk of ten minste niet mooi genoeg. Daarom gaat elke vrouw zo graag naar een schoonheidssalon. Als een vrouw een paar honderd euro aan een schoonheidsspecialiste uitgeeft voelt ze zich uitstekend.

Bij zo’n schoonheidssalon kan een vrouw bijvoorbeeld ontharing ondergaan of ze kan zich gewoon een nieuwe frisuur laten maken. Zonder okselhaar of haar op haar benen voelt zich elke vrouw veel beter. Met daarentegen veel haar op haar hoofd voelt de vrouw zich nog beter. Het haar is dus voor elke vrouw van belang en dat is een feit waarover elke man niet mag vergeten.

Wilt u dus met een tevreden vrouw leven? Bent u uw ontevreden vriendin beu? Wilt u aan haar behoeften beantwoorden? Het is niet moeilijk om uw probleem op te lossen. U moet gewoon een zin uitspreken: “schatke, wilt u misschien naar een kapsalon, in heb honderd euro in mijn portefeuille en ik heb geen idee wat ik daarmee kan doen…”.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie