Origineel BATIBOUW 2020 logo 1mx1m JPG PNG

batibouw

Batibouw 2020 is op komst! De meeste ondernemingen passen hun reclame’s en campagnes aan. Natuurlijk tijdens de Batibouw willen ondernemingen gebruik maken van het origineel Batibouw logo.

Elk jaar veranderd er wat aan de logo van Batibouw, dit jaar is de kleur iets anders dan de vorige jaren. Dus is het zeer moeilijk elk jaar hetzelfde te gebruiken. Ook al is het zeer vervelend om een kwalitatief logo terug te vinden van de Batibouw 2020.

Daarom hebben wij het origineel logo van Batibouw 2020 voor jullie in een groot formaat (1 meter op 1 meter) in JPG en PNG gepubliceerd zodat jullie deze gerust kunnen downloaden en kunnen gebruiken voor jullie Batibouw condities of campagnes.

Graag verwachten wij ook voor onze inspanning een duimpje en een kort review op onze bedrijfspagina: https://g.page/schilderwerken-degroeneolifant?gm en verder kan je beneden de logo van Batibouw downloaden

Wie zijn wij?

SCHILDERSBEDRIJF DE GROENE OLIFANT

een erkende schildersbedrijf met een missie en passie!

Schildersbedrijf De Groene Olifant staat als gekwalificeerde partner garant voor de perfecte afhandeling van al uw schilder– en behangwerken. In heel België bieden we de best mogelijke kwaliteit doordat wij voor de volledige 100% achter ons werk staan.

Elk project wordt behandeld alsof het onze eigen woning betreft. Onze klanten zijn voor ons geen koning, maar familie. Een klant is voor De Groene Olifant immers een klant voor het leven. Onze mensen rusten dan ook niet voor u tevreden bent.

Onze vakmensen ondergaan zowel een nauwkeurige screening als een intensieve training voordat ze in het team van de Groene Olifant worden verwelkomd. Hierbij wordt niet enkel aandacht besteed aan vakkennis en techniek, maar ook aan een professionele, energieke en hoffelijke houding tegenover onze klanten.

De sfeer die ons schildersbedrijf creëert, is hierdoor niet enkel het resultaat van de juiste kleur- en materiaalkeuze. Het is gewoonweg onze missie en passie om u met een warm en voldaan gevoel te laten terugkijken op uw volledige decoratietraject.

logo Batibouw 2020 JPG
logo Batibouw 2020 PNG

Geef een reactie