Mode in Antwerpen

grayscale-photography-of-assorted-shirts-hanged-on-clothes-1884584-min

Antwerpen is bekend niet alleen om zijn diamanten. Misschien niet iedereen weet, maar deze plaats is ook de hoofdstad van de mode. En niet alleen vanwege het MoMu – het ModeMuseum. Uit Antwerpen komen veel beroemde en belangrijke modeontwerpers waaronder zogenoemde ‘De Antwerpse Zes’. Deze stad is toonaangevend op het gebied van kleren. Geen wonder dus dat trouwjurken van Antwerpen zo populair over de hele wereld zijn. Dankzij hun uitzonderlijkheid en bijzonderheid worden ze geprezen door aantal bruiden uit verschillende landen. Dat is de wieg van de nieuwste trends, moderne coupes en modieuze kleuren. In Antwerpen worden altijd de bijpassende versieringen en juwelen gebruikt. Hier ontstaan ontwerpen voor de beroemdheden en ook voor gewone mensen. Wie een trouwjurk uit Antwerpen heeft, kan zich als een ster of een lid van Koninklijke familie voelen.

Maar Antwerpen is niet alleen in de damesmode gespecialiseerd. De Antwerpse mode-industrie beschikt over diverse trouwkostuums. Hier kan je mannelijke kleding vinden die nergens anders van zo goede kwaliteit is. Natuurlijk heeft dat zijn prijs. Maar je kan zeker zijn dat de bruidegom zich door het Antwerpse trouwkostuum onderscheid van de andere gasten. Hier zie ja dat trouwkostuum geen gewone kostuum is.

De Antwerpse bruidszaken bieden ook een ruim assortiment aan m.b.t. avondkleding. Moeders van het bruidspaar, getuigen en andere gasten willen ook op deze dag schitterend en prachtig eruitzien. Een voor een ongetrouwd meisje is de bruiloft van haar zusje, vriendin of nicht een soort kans op het ontmoeten van haar droomprins. Ze moet bereid zijn om hem te betoveren. Daarvoor is de avondkleding uit Antwerpen een goede oplossing.

Antwerpen is vandaag niet alleen een stad. Dat is bovenal het erkende merk. De kleren uit Antwerpen betekent het vertrouwen, de hoge kwaliteit en de schoonheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie