Zorg maar voor uw vrouw!

person-combing-person-s-hair-1570807-min

Het is niet gemakkelijk om voor een vrouw te zorgen. Veel mannen hebben daar problemen mee en het lijkt hen onmogelijk om aan alle verwachtingen van vrouwen te voldoen. Ze hebben bijvoorbeeld geen ideeën voor goede cadeaus voor vrouwen en ze hebben helemaal geen idee wat voor behoeften vrouwen hebben.

Is het echter inderdaad zo moeilijk om aan behoeften van vrouwen te beantwoorden? Het is niet gemakkelijk om aan deze vraag de antwoorden. Aan de ene kant kan het voor mannen wel moeilijk zijn om dat te doen, dat is vanzelfsprekend. Vrouwen zijn immers bijzonder complex en het kan wel moeilijk zijn om hun behoeften te begrijpen. Aan de andere is het echter niet onmogelijk om dat te doen. Het probleem echter is dat mannen zelfs geen goesting hebben om daarmee iets te doen…

Elke man zich daarvan bewust worden dat vrouwen bijvoorbeeld van mooie frisuren houden. Is het dus zo moeilijk om wat geld daaraan uit te geven? Is het echt zo moeilijk om te zeggen: ‘schatke, hier hebt ge twee honderd euro, ga maar naar een kapper in Antwerpen om een nieuw frisuurke te maken’? Nee, het is niet moeilijk en iedere man zou zoiets regelmatig moeten doen. Het is toch de moeite waard om dat te doen en om voor de twee honderd euro niet alleen rust te kopen maar ook een mooiere vrouw.

Bovendien hebben vrouwen vaak bijzondere last van ontharen. Dit probleem kan men echter gemakkelijk oplossen – men moet gewoon een paar honderd euro aan permanente ontharing uitgeven. Het is niet moeilijk om dat te doen en meeste mensen kunnen zich zoiets wel veroorloven. Maar toch doen vrouwen het niet. Waarom niet? Omdat het volgens mannen te veel kost. Het gedrag van mannen is echter in deze situatie echt zinloos, het is immers de moeite waard om dit geld uit te geven. Op deze manier kan men toch aan behoeften aan een vrouw beantwoorden. Dat is toch echt bijzonder belangrijk, he?

https://expertpagina.be/

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie